דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרסק במעבד מזון עם דיסקית גירוד גס את התפו"א (אני מעדיפה את הסוג הורוד) ו- 2 בצלים (עדיף סגולים, הם פחות חריפים).
  • 2 להעביר לקערה גדולה ולהוסיף 2 ביצים גדולות שלמות, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הטעם, שליש כוס שמן ואת חצי כוס הקמח (עדיף קמח מרמולייט).
  • 3 לערבב היטב - אם יש נוזלים, להוסיף טיפה קמח.
  • 4 לשטח בתבנית פיירקס משומנת ולאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס, עדיף בטורבו כ- 30 דקות.
  • 5 לקראת סוף האפייה - לפזר פירורי לחם מתובלים ללא גלוטן (עדיפות לפירורי לחם "פז") ולאפות כ- 5 דקות נוספות להזהבה יפה.
  • 6 לאכול חם ובתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להמיר את תפוחי האדמה בבטטות - יוצא מדהים. ניתן להמיר באטריות אורז עבות (לאחר השרייה במים חמים עד שהן שקופות).

לארוחה חלבית - אפשר להוסיף גבינה בולגרית מגורדת או גבינה צהובה פיקנטית בתוך העיסה או מעל המאפה לטעם מעושן.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)216146
חלבונים (גרם)3.87 2.62
פחמימות (גרם)3322
מתוכן סוכרים (גרם)2.6 1.77
שומנים (גרם)8.14 5.53
מתוכם שומן רווי (גרם)0.94 0.64
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.02
כולסטרול (מ"ג)57.53 39.05
נתרן (מ"ג)254.17172.55
סיבים תזונתיים (גרם)1.75 1.18
מים (גרם)96.3365.39
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.0712.95
ויטמין B (מ"ג)2.441.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.220.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.70.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.7712.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.12
ויטמין C (מ"ג)12.718.63
ויטמין D (מק"ג)0.120.08
ויטמין E (מ"ג)1.320.9
ויטמין K (מק"ג)5.433.68
סידן (מ"ג)21.7514.77
ברזל (מ"ג)0.660.45
מגנזיום (מ"ג)25.6517.41
זרחן (מ"ג)75.8251.47
אבץ (מ"ג)0.440.3
אשלגן (מ"ג)394.83268.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.091.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.620.42
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.440.98
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.73.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.553.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17.6% 8.3% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
מרק כתום קל וטעים

מרק כתום קל וטעים

מרק ירקות

מרק ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

גרנולה ביתית קלה להכנה

גרנולה ביתית קלה להכנה

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

קאפקייקס קטיפה אדומה

קאפקייקס קטיפה אדומה

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪