דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ללא גלוטן ביתית וטעימה
עוגת גבינה ללא גלוטן ביתית וטעימה
עוגת גבינה בלי גלוטן

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (כ- 16 פרוסות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשים בצק אחיד ורך מכל חומרי התחתית (חלמון אחד, קמח, 1/3 כוס סוכר, חמאה, שקית סוכר וניל אחת וכ- 2 כפות מים).
  • 2 משטחים בתבנית משומנת לשכבה אחידה עד כמה שניתן.
  • 3 אופים בחום בינוני של 180 מעלות כ- 10 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • 4 מנמיכים את חום התנור לחום בינוני-נמוך, 170 מעלות.
  • 5 בזמן שהתחתית באפייה מכינים את מלית הגבינה.
  • 6 מערבבים בקערה את הגבינה, שמנת אחת, 3 חלמונים, שקית סוכר וניל אחת ואינסטנט וניל. מקציפים את החלבונים.
  • 7 כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
  • 8 מבליעים את הקצף בתערובת הגבינה.
  • 9 מוזגים על תחתית הבצק הזהובה.
  • 10 מחזירים לתנור לאפייה בחום בינוני-נמוך, 170 מעלות, לשעה או עד שפני העוגה משחימים וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
  • 11 בוחשים את חומרי הציפוי (2 שמנת חמוצה ו- 2 סוכר וניל), מורחים על פני העוגה ומחזירים לתנור לכ- 2 דקות.
  • 12 לאחר שהעוגה התקררה שומרים אותה מכוסה במקרר.
  • 13 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 העוגה טעימה גם ללא ציפוי.
  • 2 אפשר להשתמש בגבינה ושמנת חמוצה בעלי אחוזי שומן גבוהים יותר.
  • 3 ניתן להכין ציפוי של קצפת.

ציוד נדרש: תבנית 26.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)202188
חלבונים (גרם)5.75 5.37
פחמימות (גרם)1917
מתוכן סוכרים (גרם)9.39 8.77
שומנים (גרם)11.36 10.62
מתוכם שומן רווי (גרם)6.46 6.04
כולסטרול (מ"ג)79.01 73.84
נתרן (מ"ג)118.41110.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.29
מים (גרם)10.8310.12
ויטמין A (מק"ג)17.1516.02
ויטמין B (מ"ג)0.250.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.96.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.09
ויטמין D (מק"ג)0.40.38
ויטמין E (מ"ג)0.120.11
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)94.6488.45
ברזל (מ"ג)0.130.12
מגנזיום (מ"ג)1.151.07
זרחן (מ"ג)18.7917.56
אבץ (מ"ג)0.110.1
אשלגן (מ"ג)18.5417.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 31.6% 16% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה