דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 351 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ירכי עוף בתבלינים קלויים
מה יותר טעים - שוק או ירך?
  • 1 קולים את התבלינים במחבת גדולה במשך כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה ומערבבים היטב לספיגה מלאה של התבלינים.
  • 3 מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ- 40 דקות (ניתן להוסיף 1/4 כוס מים במידת הצורך).
  • 4 בתיאבון חיוך

משקל ירכי העוף הינו לחלקים אכילים בלבד. למטרת דיוק הערך התזונתי של המתכון יש לעשות שימוש בירך שלמה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 20% 40.6% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב