מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה נהדרת לאוהבי הבשר!
- 1 לחתוך את פילה הבקר לרצועות דקות ולנגב היטב במגבת נייר.
- 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את רצועות הפילה ולטגן את הבשר תוך כדי ערבוב למשך רבע שעה או עד להתרככות.
- 3 להוסיף את השום, הפטריות והתבלינים, להמשיך לערבב ולבשל את כל המרכיבים במשך כ- 5 דקות נוספות. להעביר את התבשיל לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
30.8% |
58.9% |
7.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב