דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה נהדרת לאוהבי הבשר!

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את פילה הבקר לרצועות דקות ולנגב היטב במגבת נייר.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את רצועות הפילה ולטגן את הבשר תוך כדי ערבוב למשך רבע שעה או עד להתרככות.
  • 3 להוסיף את השום, הפטריות והתבלינים, להמשיך לערבב ולבשל את כל המרכיבים במשך כ- 5 דקות נוספות. להעביר את התבשיל לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)168176
חלבונים (גרם)18.03 18.83
פחמימות (גרם)22
מתוכן סוכרים (גרם)0.58 0.61
שומנים (גרם)9.42 9.84
מתוכם שומן רווי (גרם)2.87 3
כולסטרול (מ"ג)52.5 54.83
נתרן (מ"ג)255.03266.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.84 0.88
מים (גרם)64.6767.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)17.818.59
ויטמין B (מ"ג)3.343.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.18
ויטמין B3 (מ"ג)1.731.8
ויטמין B5 (מ"ג)0.930.97
ויטמין B6 (מ"ג)0.420.44
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.6614.26
ויטמין B12 (מק"ג)1.011.06
ויטמין C (מ"ג)4.34.5
ויטמין D (מק"ג)0.140.14
ויטמין E (מ"ג)0.390.4
ויטמין K (מק"ג)32.5333.98
סידן (מ"ג)20.7221.64
ברזל (מ"ג)1.821.9
מגנזיום (מ"ג)19.7820.66
זרחן (מ"ג)160.23167.34
אבץ (מ"ג)3.383.53
אשלגן (מ"ג)333.39348.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.350.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.862.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.612.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 30.8% 58.9% 7.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.