מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 498 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טונה ברוטב עם גרגירי חומוס שלמים
- 1 לפזר על פרוסות הדג את המלח ומיץ הלימון, ולהניח בצד לכחצי שעה לפחות.
- 2 להרתיח את המים והשמן בסיר שטוח (סוטאז`).
- 3 להוסיף את יתר מצרכי הרוטב ולבשל במשך כ- 10 דקות עם מכסה.
- 4 לסדר את פרוסות הדג בסיר ולבשל על להבה נמוכה במשך כ- 20 דקות או עד שהדג מוכן. לפני ההגשה לפזר כוסברה קצוצה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
את הפפריקה המתוקה ניתן להחליף בפפריקה חריפה או פלפל ירוק חריף קצוץ דק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
24.3% |
57% |
15.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב