דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טונה ברוטב עם גרגירי חומוס שלמים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 498 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר על פרוסות הדג את המלח ומיץ הלימון, ולהניח בצד לכחצי שעה לפחות.
  • 2 להרתיח את המים והשמן בסיר שטוח (סוטאז`).
  • 3 להוסיף את יתר מצרכי הרוטב ולבשל במשך כ- 10 דקות עם מכסה.
  • 4 לסדר את פרוסות הדג בסיר ולבשל על להבה נמוכה במשך כ- 20 דקות או עד שהדג מוכן. לפני ההגשה לפזר כוסברה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הפפריקה המתוקה ניתן להחליף בפפריקה חריפה או פלפל ירוק חריף קצוץ דק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)577116
חלבונים (גרם)63.98 12.86
פחמימות (גרם)174
מתוכן סוכרים (גרם)6.4 1.29
שומנים (גרם)27.29 5.48
מתוכם שומן רווי (גרם)4.24 0.85
כולסטרול (מ"ג)98 19.69
נתרן (מ"ג)778.43156.43
סיבים תזונתיים (גרם)3.7 0.74
מים (גרם)375.3675.43
ליקופן (מ"ג)4.370.88
ויטמין A (מק"ג)1,632328.03
ויטמין B (מ"ג)28.535.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.680.14
ויטמין B2 (מ"ג)0.70.14
ויטמין B3 (מ"ג)22.524.52
ויטמין B5 (מ"ג)3.120.63
ויטמין B6 (מ"ג)1.410.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7214.47
ויטמין B12 (מק"ג)21.764.37
ויטמין C (מ"ג)120.5124.22
ויטמין E (מ"ג)1.760.35
ויטמין K (מק"ג)30.486.12
סידן (מ"ג)66.8313.43
ברזל (מ"ג)4.820.97
מגנזיום (מ"ג)161.2832.41
זרחן (מ"ג)748.63150.44
אבץ (מ"ג)2.230.45
אשלגן (מ"ג)1,194239.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.090.82
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.520.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.280.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.540.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 24.3% 57% 15.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.