דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בננות, פקאן ותבלינים
יש מישהו שלא אוהב עוגת בננות?
  • 1 מניחים בקערה את החמאה והסוכר ומערבלים לקבלת קרם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את היוגורט (או שמנת חמוצה) ותמצית הוניל, ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • 3 מערבבים את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
  • 4 מאחדים את שתי התערובות ומערבלים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מוסיפים את הבננה והפקאנים לתערובת ומערבבים מעט עד שהם מתפזרים ונטמעים באופן אחיד בתערובת.
  • 6 מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את היוגורט בשמנת חמוצה.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 21.1% 7.9% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב