דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל קציצות הכרובית)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות כרובית מטוגנות
קציצות כרובית שילדים אוהבים מאוד
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולבשל אותם במי מלח למשך כ- 10 דקות (להשגיח שלא יתרככו יתר על המידה). לקרר מעט.
  • 2 להוסיף את הביצים, לערבב היטב ולהוסיף את שאר המצרכים. במקרה והעיסה רכה מדי - להוסיף מעט קמח.
  • 3 להכין קציצות בידיים משומנות ולטגן בשמן החם משני הצדדים.
  • 4 להניח על נייר סופג ולהעביר לכלי הגשה בתוספת סלט ירקות.
  • 5 מתקבלות קציצות כרובית מטוגנות טעימות אחת אחת!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 44.1% 15.4% 30.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב