דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון ברוטב אסיאתי
פילה סלמון מושלם למנה הראשונה
  • 1 בקערה לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 2 למזוג על נתחי הסלמון בתבנית האפייה כשהעור כלפי מעלה (שכל נתחי הסלמון "יטעמו" מהרוטב).
  • 3 להניח את תבנית האפייה במקרר למשך שעה לפחות (אפשר גם ללילה).
  • 4 לפני האפייה להפוך את נתחי הדגים כך שהעור יהיה כלפי מטה.
  • 5 לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של 220 מעלות למשך כ- 15 דקות. להנמיך את החום ל- 200 מעלות, להסיר את הכיסוי ולמזוג מהרוטב מלמעלה. להמשיך לאפות עוד כ- 5 דקות להזהבה קלה בשלב העליון של התנור.
  • 6 להגיש את נתחי הסלמון עם בצל ירוק פרוס ומעט מהרוטב שנשאר בתבנית.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן ספיגת הטעמים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 40.9% 54% 5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב