דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל כרוב
שניצל צמחוני מכרוב - הייתם חושבים על זה?
  • 1 מבשלים את הכרוב במים ומלח במשך כ- 10 דקות ומקררים היטב.
  • 2 חותכים את הכרוב ל- 16 (יש לשים לב שהעלים לא יתפרקו מהגבעול אחרת הם יתפוררו).
  • 3 טובלים את עלי הכרוב בקמח, מנערים, טובלים בביצה מתובלת במלח ופלפל ולבסוף טובלים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן חם במשך כ- 2 דקות מכל צד או עד שעלי הכרוב משחימים.
  • 4 מניחים על נייר סופג, מעבירים לכלי הגשה, מקשטים ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בבצל ירוק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 26.6% 14.9% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב