דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השושנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שושני קקאו וקינמון
מאפה שכל כך כיף להתענג עליו
  • 1 ללוש את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ועדין, להתפיח למשך כשעה, ללוש פעם נוספת ולהתפיח שוב כ- 20 דקות נוספות.
  • 2 לערבב את כל מצרכי המילוי היטב בקערית.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים, לשמן אותו מעט, לרדד כל חלק לעלה, למרוח על כל עלה 1/2 מכמות המילוי, לגלגל לרולדה ולחתוך לחלקים שווים בגודל הרצוי (ניתן גם לשמן או לקמח את משטח העבודה).
  • 4 לסדר את השושנים במנז`טים כשהמילוי כלפי מעלה.
  • 5 למרוח את השושנים בחלמון הביצה הטרוף, ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהשושנים משחימות.
  • 6 לערבב את הדבש ומיץ הלימון יחד ולמרוח על השושנים כשהן עוד חמות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנז`טים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 13.4% 8.5% 77.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב