דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה קלילה ופיקנטית
שקשוקה טעימה במינימום הכנה
  • 1 לטחון בבלנדר את העגבניות, השום, הפלפל הירוק החריף, הפלפל האדום והתבלינים. בינתיים לחמם את השמן במחבת.
  • 2 למזוג למחבת את העגבניות הטחונות, לשטח ולבשל כ- 7 דקות.
  • 3 להוסיף את הביצים, לסגור עם מכסה ולבשל כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  • 4 ניתן להוסיף לשקשוקה כל מה שאוהבים: קוביות בולגרית, זיתים, בצל, חצילים ועוד. ניתן להגשה גם עם טחינה ביתית.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לשקשוקה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 28.1% 35.7% 30.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב