דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ירקות במחבת
מבחר ירקות בפשטידה טעימה אחת
  • 1 לגרד את תפוח האדמה, הבטטה, הקישוא, הגזר והשום, לקצוץ דק את הבצל והפטרוזיליה. לערבב את כל הירקות ולסחוט חזק להוצאת הנוזלים.
  • 2 להוסיף את הביצים ושאר המרכיבים, ולערבב היטב (אם הבלילה רכה מאוד יש להוסיף מעט קמח).
  • 3 לחמם את השמן במחבת טפלון קטנה, למזוג את העיסה בזהירות לשמן, ליישר ולהשאיר על להבה נמוכה למשך כ- 15 דקות.
  • 4 להפוך את הפשטידה על צלחת, להחזיר שוב למחבת ולטגן את הצד השני למשך כ- 5 דקות נוספות או עד להשחמה. להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון. מתקבלת פשטידת ירקות מטוגנת פשוט מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 15.4% 13.7% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב