מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג מטוגן שכיף לנשנש
- 1 לפזר מלח ומיץ לימון על הדג ולהניח בצד כ- 20 דקות.
- 2 לחתוך את הדג לקוביות קטנות ושוות, לטרוף את הביצים ולהוסיף את התבלינים.
- 3 לטבול את קוביות הדג בביצה, פירורי לחם ושומשום, ולטגן בשמן חם.
- 4 לסדר את קוביות הדג על כלי הגשה ולקשט בפרוסות לימון, רצועות בצל סגול וכוסברה קצוצה.
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
27.5% |
53.2% |
16.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב