דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כתר אורז
  • 1 יש לבשל את האורז על פי ההוראות.
  • 2 לערבב את כל החומרים.
  • 3 לצקת לתבנית סיליקון מעוצבת.
  • 4 לאפות בחום בינוני ב- 170 מעלות צלזיוס להתייצבות ולהשחמה.
  • 5 להמתין 10 דקות ולהפוך על צלחת הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשידרוג ע"י תוספת קוביות גזר וגמבה צבעונית (לא ירוקה כהה).

יש לשים לב שאת האורז יש לבשל לפני האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 7.8% 14.6% 76.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב