מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 518 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה לכל המשפחה
- 1 מערבבים את כל מצרכי הקציצות ומניחים בצד לספיגת הטעמים.
- 2 מטגנים בסיר שטוח את הבצל בשמן, מוסיפים את קוביות העגבניות התבלינים והמים, ומערבבים. בינתיים, כאשר מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, מתחילים להכין קציצות בגודל הרצוי.
- 3 מניחים את הקציצות בתוך הרוטב, מפזרים את הפטריות מעל הקציצות, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ- 40 דקות.
- 4 לקראת סיום הבישול אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה מעל הקציצות.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
10.8% |
56.7% |
28.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב