דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 243 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מפרום מחצילים
מנה עיקרית שמתאימה לארוחת הקידוש
  • 1 לפרוס את החצילים לפרוסות עגולות (כל זוג כמו סנדוויץ`). להניח את הפרוסות בינתיים בקערה עם מים כדי שלא תשחירנה.
  • 2 לערבב את הבשר עם כל התבלינים והירק, ולהכין כדורי בשר כמספר הסנדוויצ`ים מפרוסות החצילים.
  • 3 להניח כל כדור בשר בתוך שתי פרוסות, לטבול בקמח וביצה, ולטגן בשמן.
  • 4 לסדר כל מפרום בסיר שטוח, להכין את הרוטב ולמזוג מעל המפרום.
  • 5 להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 40.3% 26.1% 29.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב