דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית וגבינות
פשטידה שכל אחד יכול להכין
  • 1 להרתיח את המים עם המלח ולהוסיף את הכרובית. לבשל במשך כ- 2 דקות בלבד, לסנן ולקרר.
  • 2 לבחוש את הביצים, להוסיף בהדרגה את המיונז והקמח, לבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • 3 להוסיף את הגבינות והתבלינים, ולהמשיך לבחוש היטב.
  • 4 לשמן תבנית אפייה מתאימה, למזוג את הבלילה לתוכה ולסדר את פרחי הכרובית מעל. לפזר על הכרובית את הגבינה הצהובה המגורדת.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 27.8% 41.6% 26.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב