דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ברוטב תפוזים
עוף בתפוזים - זה מדהים!
  • 1 לחמם את השמן במחבת ולהשחים מעט את חזה העוף.
  • 2 להניח את חזה העוף בתבנית אפייה ובינתיים לערבב את שאר המצרכים יחד (מלבד הבצל הירוק).
  • 3 לצקת את התערובת על חזה העוף, לכסות בנייר כסף ולהכניס למקרר למשך כשעתיים לספיגת הטעמים.
  • 4 להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 19.4% 52.3% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב