דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הטבעות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טבעות חציל במילוי חזה עוף
טעים ומקורי
  • 1 לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ובעזרת כוסית קטנה להוציא
  • בעדינות את הפנים - כך מתקבלת טבעת.
  • 2 לפזר על טבעות החצילים מעט מלח ולהניח בצד.
  • 3 לחתוך את חזה העוף לקוביות קטנטנות (לא לטחון), להעביר לקערה, להוסיף את הביצים ואת כל התבלינים ולערבב היטב עד לקבלת בלילה.
  • 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את טבעות החצילים.
  • 5 למלא את הטבעות בחזה עוף ולטגן 2 דקות מכל צד או עד להשחמה (יש להפוך בעדינות רבה).
  • 6 להעביר לכלי הגשה ולקשט ברוטב צ`ילי מתוק ופטרוזיליה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 34% 43.6% 18.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב