דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות מטוגנות ביין אדום
מנה עיקרית טעימה
  • 1 בקערה להניח את כל מצרכי המשרה, לבחוש ולהוסיף את הפרגיות.
  • 2 לעסות את הפרגיות בתוך רוטב השמן, לסגור בנייר כסף ולהשאיר למשך לילה שלם במקרר.
  • 3 לחמם שמן במחבת ולטגן את הפרגיות כ- 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה ורימונים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את השמן והיין האדום של המשרה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 40.8% 54.3% 4.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב