דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק עלים במילוי פירה ופטריות
מנה קלה וטעימה
  • 1 מפשירים את בצק העלים.
  • 2 מבשלים במים עד לריכוך את תפוחי האדמה.
  • 3 לאחר שמתקרר מעט, מקלפים, מרסקים ומכינים פירה.
  • 4 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שמשחים.
  • 5 מוסיפים את הפטריות והתבלינים, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
  • 6 מקררים, מוסיפים את הפירה ומערבבים היטב.
  • 7 מניחים בצד ל- 10 דקות על מנת שהפירה יספוג את הטעמים.
  • 8 על כל ריבוע בצק מניחים כף מהפירה.
  • 9 יוצרים גלילים ומניחים על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 10 מורחים ביצה טרופה מלמעלה ומפזרים שומשום.
  • 11 מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 12 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 27.3% 8.5% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב