דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כדורי בשר ועוף ברוטב אפונה ותפוחי אדמה
ארוחת צהריים טעימה לילדים
  • 1 לערבב את כל מצרכי הקציצות (מלבד הבצל והשמן) ולהניח כ- 20 דקות בצד לספיגת הטעמים.
  • 2 בידיים משומנות להכין כדורים בגודל הרצוי.
  • 3 לטגן מעט את הבצל בשמן, להניח את כדורי הבשר על הבצל ולהמשיך לטגן תוך כדי גלגול הכדורים.
  • 4 להוסיף את כל מצרכי הרוטב, להשאיר על להבה נמוכה ולבשל כ- 40 דקות עד שמוכן (אפשר להוסיף מים לפי הצורך).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן לוותר על אבקת מרק העוף ולהוסיף עוד מלח לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 17.2% 53.1% 26.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב