דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות ברוקולי מטוגנות
לביבות ברוקולי טעימות וקלות להכנה
  • 1 לבשל את הברוקולי במי מלח, לקרר ולמעוך לפירורים
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ולערבב (במידה והעיסה נוזלית אפשר להוסיף עוד קצת קמח).
  • 3 להכין לביבות ולטגן בשמן חם משני הצדדים עד להשחמה.
  • 4 להניח על נייר סופג ולהעביר לכלי הגשה (רצוי להגיש חם).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 53.8% 13.5% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.36 (1.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב