דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות ברוקולי טעימות וקלות להכנה

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הברוקולי במי מלח, לקרר ולמעוך לפירורים
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ולערבב (במידה והעיסה נוזלית אפשר להוסיף עוד קצת קמח).
  • 3 להכין לביבות ולטגן בשמן חם משני הצדדים עד להשחמה.
  • 4 להניח על נייר סופג ולהעביר לכלי הגשה (רצוי להגיש חם).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)147179
חלבונים (גרם)3.15 3.83
פחמימות (גרם)67
מתוכן סוכרים (גרם)1.19 1.44
שומנים (גרם)12.59 15.3
מתוכם שומן רווי (גרם)1.31 1.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)50.59 61.47
נתרן (מ"ג)226.87275.67
סיבים תזונתיים (גרם)1.57 1.91
מים (גרם)57.9570.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)73.0288.73
ויטמין B (מ"ג)1.11.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.310.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.2267.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.15
ויטמין C (מ"ג)31.2537.97
ויטמין D (מק"ג)0.280.34
ויטמין E (מ"ג)0.710.86
ויטמין K (מק"ג)143.63174.52
סידן (מ"ג)32.9540.03
ברזל (מ"ג)0.931.13
מגנזיום (מ"ג)13.6316.57
זרחן (מ"ג)58.7571.38
אבץ (מ"ג)0.430.52
אשלגן (מ"ג)178.64217.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.6

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 53.8% 13.5% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?