דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש גבינה
  • 1 לבסיס הקיש - חצי חבילת פרצלס בדבש וחרדל (במעדניות) מרוסקים במג`מיקס (מעבד מזון) עם כף חמאה ו- 2 כפות חלב.
  • 2 להדק בתחתית של 9 תבניות קטנות אישיות ולאפות 7 דקות בחום בינוני.
  • 3 למלית - לערבב 350 גרם גבינה (גבינת טברוג מומלצת), שמנת מתוקה 10% (חצי כוס), ביצה, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ו- 2 עגבניות חתוכות לקוביות.
  • 4 להניח מעל שכבת הפרצלס האפויה חלקית, שכבת עגבניות מעליה את תערובת הגבינה.
  • 5 לפזר על כל תבנית כפית גבינת פרמז`ן מגוררת ומעליה להניח בערימה יפה כפית פסטו.
  • 6 לאפות באמבט מים רותחים 35 דקות בחום בינוני.
  • 7 להוציא מהתנור.
  • 8 על שלוש תבניות לשבור ביצת שלו למעלה ולתבל.
  • 9 על שלוש נוספות להניח חצי עגבניה.
  • 10 להכניס לעוד 10-12 דקות אפייה בחום טיפה יותר גבוה, עד שהחלבון נקרש חלקית.
  • 11 להוציא ולהניח להתקרר בתוך המים.
  • 12 על שלוש התבניות הנותרות לפזר גרד של צ`דר ועירית.
  • 13 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 34.2% 42.3% 20.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב