דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ערוק - לביבות ירק עיראקיות
לביבות הירק העיראקיות המפורסמות
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומועכים לפירה.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים ביחד בקערה ומניחים בצד לנוח כרבע שעה.
  • 3 מחממים היטב את השמן במחבת, יוצרים לביבות במחבת עצמה באמצעות כף, משטחים מעט ומטגנים היטב את הערוק משני הכיוונים עד שמוכן.
  • 4 מתקבל ערוק עיראקי מושלם לארוחת הערב!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בערוק לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל כמו כל לביבה אחרת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 21.3% 30.5% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב