דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם תפוח עץ
  • 1 לערבב במג`ימיקס (מעבד מזון) 3 כפות חמאה מומסת עם כוס וחצי גרנולה (3 מנות).
  • 2 לשטח בבסיס כל תבנית - 10 תבניות אישיות, קטנות ומוארכות.
  • 3 לערבב את הגבינה (גביע וחצי גבינה יבשה יחסית), הביצה, כפות האינסטנט פודינג וניל, השמנת (רבע כוס שמנת מתוקה 10%) ותפוח העץ הירוק עם הקליפה (חתוך לפסים דקים וארוכים).
  • 4 על המצע של הגרנולה לשים שתי כפות מתערובת הגבינה ומעליהן לסדר רצועות תפוח העץ.
  • 5 מעל לפזר את יתרת הגרנולה מעורבבת עם 2 כפות סוכר חום כהה וכפית שטוחה קינמון.
  • 6 לאפות בחום בינוני נמוך כ- 40 דקות (להתייצבות).
  • 7 לקרר בתנור באיטיות.
  • 8 להתענג חיוך

ציוד נדרש: מג`ימיקס (מעבד מזון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 21.4% 24.7% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב