דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 646 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף עם צלי בצל
ארוחת צהריים לחובבי הבצל
  • 1 להכניס את כל מצרכי הקציצות למעבד המזון ולטחון טחינה גסה.
  • 2 לערבב היטב ולהניח בצד 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להכין מהעיסה קציצות עגולות, לטגן בשמן במחבת טפלון במשך כ- 3 דקות מכל צד ולהניח בצד.
  • 4 בינתיים לטגן את הבצלים בשמן עד להזבה.
  • 5 לסדר את הקציצות מעל הבצל, לכסות ולבשל כ- 40 דקות או עד שהקציצות מוכנות. להעביר לכלי הגשה ולקשט בגרגירי הרימונים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 15.8% 31.2% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב