דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת בצל ופטריות
גם גבינה צהובה מסתתרת במתכון
  • 1 לפרוס את הבצלים ולטגן אותם בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את קופסת הפטריות ולערבב עוד כחמש דקות. להסיר מן האש.
  • 3 להוסיף את השמנת לבישול, הביצים, הקמח, אבקת האפייה, הגבינה הצהובה, המלח והפלפל ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח.
  • 4 לשמן תבנית פאי ולצקת את התערובת לתוכה.
  • 5 לאפות בחום של 200 מעלות צלזיוס כחצי שעה עד להזהבה מלאה של הפשטידה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לוותר על הפטריות ולהכין רק עם הבצל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
להשגת מתכון בריא יותר ניתן להמיר את הקמח הלבן לקמח מחיטה מלאה, את הפטריות המשומרות לכמות זהה של פטריות טריות, את השמנת לבישול 15% שומן לשמנת לבישול 10% שומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 17.2% 18.6% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב