דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

34 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת סלק
  • 1 בעזרת מערבל מזון, טוחנים דק את השום והסלק (300 גרם סלק מבושל). מוסיפים את הביצה, החזרת (מגוררת) והחלב.
  • 2 מוסיפים את הגבינות (טל עמק ופרמז`ן) מגוררות בפומפייה קטנה.
  • 3 מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
  • 4 מוסיפים קמח (130 גרם) עם אבקת אפייה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 בתבנית בגודל 22x25 ס"מ מסדרים נייר אפייה ומוזגים חצי מכמות הבצק שהכנו.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס למשך 20-30 דקות.
  • 7 מוציאים ובעזרת נייר האפייה מגלגלים את הבצק. נותנים לרולדה להצטנן.
  • 8 חוזרים על הפעולה עם חצי כמות הבצק שנותרה.
  • 9 לאחר ששני החלקים התקררו, פותחים את הרולדות ומורחים גבינת שום שמיר (אני השתמשתי בשל תנובה 5% שומן) על שתיהן.
  • 10 מגלגלים בחזרה ובו בזמן מורידים בזהירות את נייר האפייה.
  • 11 מכניסים את הרולדות למקרר לפחות לחצי שעה לפני הגשה.
  • 12 חותכים את הרולדות לפרוסות ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מערבל מזון.

המתכון הוא ל- 32 פרוסות בעובי כ- 1.5 ס"מ כל פרוסה ועוד 2 פרוסות בעובי 1 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 11% 28.1% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב