דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של שיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי פרגית ובצל במרינדה בתנור
שיפודים קטנים ומטריפים את החושים
  • 1 לערבב היטב יחד את כל מצרכי המרינדה.
  • 2 למזוג את המרינדה על הפרגיות והבצל, לערבב היטב ולהניח במקרר לשעתיים או למשך לילה שלם לספיגת טעמים.
  • 3 בשיפודים קטנים מעץ לשפד 2 קוביות פרגית ו- 2 עלי בצל.
  • 4 להניח את השיפודים על תבנית בשכבה אחת ולכסות בנייר כסף.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כחצי שעה. להנמיך לחום של 200 מעלות, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות כ- 5 דקות עד להזהבה. להפוך לצד השני ל- 5 דקות נוספות גם כן להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בכדי לרכך את הפרגיות ניתן להניח אותן בקערת מים כחצי שעה לפני שמשפדים אותן (לא חובה).

ציוד נדרש: שיפודי עץ קטנים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 40.1% 41% 16.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב