דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מפראקה - תבשיל מנגולד עם תפוחי אדמה וביצים
אוכל לבנוני מסורתי
  • 1 חולטים במים רותחים את עלי המנגולדכ- 3-4 דקות, מקררים וקוצצים.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את השום, עלי המנגולד והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את קוביות תפוחי האדמה המבושלות.
  • 3 מבשלים תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, מוסיפים את הביצים הטרופות וממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב כדי שלא יידבק בתחתית.
  • 4 מעבירים לכלי הגשה - רצוי לאכול מיד בסיום ההכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 20.9% 21% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב