דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקסים קטנים
בורקסים קטנים וביתיים
  • 1 לשים חמאה, מים חמים, שמנת חמוצה, שמן וקמח בקערה וללוש עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • 2 לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
  • 3 לבשל את התפו"א ולמעוך לפירה, לערבב עם שני סוגי הגבינות, הביצה והחלבון ולתבל במלח ופלפל.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 2 חלקים. לרדד לעלה דק, לקרוץ עיגולים ולשים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול.
  • 5 לסגור ולהדק את השוליים.
  • 6 להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה, להבריש בחלמון טרוף מהול ב- 2 כפות מים ולזרות שומשום בנדיבות.
  • 7 לאפות בחום של 180 מעלות צלזיוס עד שהבורקסים זהובים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למלא בכל מלית אהובה עליכם - חצילים, תרד, בטטות וכו`.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 28.4% 17.3% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב