מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות מיוחדות שלומדים לאהוב
- 1 לערבב את כל המצרכים לפי הסדר וללוש בעדינות עד לקבלת בצק. אם והיה שהבצק רך מאוד - להוסיף מעט קמח בהדרגה.
- 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה.
- 3 להכין מהבצק כדורים בגודל אגוז, לגלגל בסוכר, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה.
- 4 מתקבלות עוגיות ג`ינג`ר רכות מאוד - כאשר הן מתקררות הן מתקשות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הבצק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
17% |
6.7% |
76% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב