מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- חזה העוף והבצל
- חזה עוף - 500 גרם
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- הפטריות
- פטריות - חבילה (210 גרם)
- מים - כוס (240 מ"ל)
- רוטב פטריות (אבקה) - שקית (30 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה וקלה להכנה
- 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את קוביות חזה העוף והתבלינים, ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב מדי פעם למשך כ- 10 דקות.
- 2 לערבב את אבקת רוטב הפטריות עם המים החמים, להוסיף את הפטריות, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ- 10 דקות (אפשר להוסיף עוד מים חמים לפי סמיכות הרוטב הרצויה).
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להכין גם רוטב פטריות ללא אבקה.
הערך התזונתי לא כולל את אבקת רוטב הפטריות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.3% |
27.9% |
60.5% |
9.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב