דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת בשמן עמוק
כרובית מטוגנת וקראנצ`ית בטירוף
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים גדולים ולהרתיח בסיר עם מים, מלח וכמון לפי הטעם למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לטרוף את כל מצרכי הבלילה ובינתיים לחמם שמן עמוק במחבת (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן).
  • 3 לטבול כל פרח כרובית בבלילה ולטגן בשמן העמוק והחם.
  • 4 להוציא מהטיגון ולהניח על נייר סופג.
  • 5 לפני ההגשה לסחוט מעט מיץ לימון מעל ולקשט בעירית.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפרחי הכרובית לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 35.8% 24% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב