דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות בלי גלוטן
סופגניות טעימות ללא גלוטן
  • 1 לערבל את מצרכי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך (להיעזר בידיים משומנות או במיקסר).
  • 2 להתפיח את הבצק למשך כשעה.
  • 3 בידיים משומנות להכין מהבצק כדורים קטנים וישר לטגן משני הצדדים בשמן עמוק שחומם מראש על להבה נמוכה (ראו הערה בנוגע לכמות שמן במתכון).
  • 4 להניח את הסופגניות על נייר סופג בתוך מגש, לקרר, לפדר באבקת סוכר ולקשט בריבה אדומה. מתקבלות סופגניות ללא גלוטן פשוט מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לטגן בסיר קטן כדי לחסוך שמן.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.4% 2% 81.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב