דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (25-30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סמבוסק בג`בן
הסמבוסק הכי טעים שיש
  • 1 מערבבים את מצרכי הבצק ולשים ידנית עד לקבלת בצק גמיש ורך.
  • 2 מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
  • 3 מערבבים היטב את מצרכי המילוי.
  • 4 מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בעזרת חותכן או כוס, מניחים כפית מילוי על כל עיגול ומהדקים את הקצוות לצורת סמבוסק.
  • 5 מניחים את הסמבוסקים על נייר אפייה בתוך תבנית, מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ומתפיחים עוד כ- 20 דקות נוספות.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה. מתקבל סמבוסק בג`בן פשוט מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.6% 20.4% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב