דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל ברוקולי ביתי
שניצל ברוקולי צמחוני מושלם
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה, לקרר ולמעוך לפירה.
  • 2 לבשל את הברוקולי במשך כ- 4 דקות, לקרר, לקצוץ ולהוסיף לפירה בקערה.
  • 3 להוסיף את הביצים, התבלינים, הקמח ופירורי הלחם, ולערבב היטב.
  • 4 לחמם את השמן לטיגון במחבת, לקחת מהתערובת כף גדושה, לעצב לצורה של שניצל, לטבול בעדינות בביצה הטרופה ובפירורי הלחם המוזהבים ולטגן כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה. מתקבל שניצל ברוקולי פשוט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 27.2% 15.2% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב