דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות סולת במילוי תמרים
עוגיות תמרים מתוקות וטעימות להפליא
  • 1 ללוש את מצרכי הבצק היטב. אמור לצאת בצק רך ועדין.
  • 2 לכסות את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד.
  • 3 ללוש את התמרים עם התבלינים ולהניח בצד.
  • 4 להרתיח את מצרכי סירופ הסוכר ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ואת מילוי התמרים גם כן ל- 4 חלקים.
  • 6 לרדד כל חלק בעדינות מכיוון שהבצק עדין, ולהכין 4 גלילי תמרים מהמילוי.
  • 7 להניח כל גליל תמרים על חלק מהבצק ולגלגל לרולדה.
  • 8 לחתוך למעויינים או להיעזר במכשירי עיצוב עוגיות, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה.
  • 9 לטבול בסירופ הסוכר ולהעביר לכלי הגשה.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 10.5% 6.1% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב