מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תשדרגו קצת את חזה העוף שלכם
- 1 לחתוך את חזה העוף לקוביות גדולות ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
- 2 לערבב את כל מצרכי בלילת הטמפורה עד לקבלת בלילה סמיכה ללא גושים.
- 3 לחמם את השמן בסיר קטן, לטבול את קוביות העוף בבלילת הטמפורה ולטגן בשמן כמה דקות או עד להשחמה.
- 4 להגיש חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
15% |
75.2% |
9.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב