דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת גבינה
  • 1 להכניס לקערה גדולה את כל הגבינות (את הגבינה הצפתית יש לגרד), קורנפלור, כפית מלח, פלפל לבן, חצי כפית אגוז מוסקט, עגבניות מיובשות וגמבות חתוכות לרצועות דקות.
  • 2 לערבב הכל.
  • 3 לטרוף את הביצים, לשפוך על הגבינות ושוב לערבב.
  • 4 לצקת את התערובת לתבנית אפייה בינונית לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ולאחר 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ- 40-45 דקות.
  • 5 בינתיים נבשל את הציפוי המוקרם.
  • 6 על מחבת נחמם 2 כפות שמן זית, נוסיף את השמנת לבישול, חצי כפית המלח שנותרה, הפלפל השחור ורבע כפית אגוז המוסקט עד לאידוי. להוסיף כפית קמח.
  • 7 לאחר מכן להוסיף את הפטריות חתוכות לרצועות דקות.
  • 8 להוציא את הפשטידה מהתנור, לצקת את הרוטב עליה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 44.6% 29% 23.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב