דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להכניס לקערה גדולה את כל הגבינות (את הגבינה הצפתית יש לגרד), קורנפלור, כפית מלח, פלפל לבן, חצי כפית אגוז מוסקט, עגבניות מיובשות וגמבות חתוכות לרצועות דקות.
  • 2 לערבב הכל.
  • 3 לטרוף את הביצים, לשפוך על הגבינות ושוב לערבב.
  • 4 לצקת את התערובת לתבנית אפייה בינונית לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ולאחר 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ- 40-45 דקות.
  • 5 בינתיים נבשל את הציפוי המוקרם.
  • 6 על מחבת נחמם 2 כפות שמן זית, נוסיף את השמנת לבישול, חצי כפית המלח שנותרה, הפלפל השחור ורבע כפית אגוז המוסקט עד לאידוי. להוסיף כפית קמח.
  • 7 לאחר מכן להוסיף את הפטריות חתוכות לרצועות דקות.
  • 8 להוציא את הפשטידה מהתנור, לצקת את הרוטב עליה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)421144
חלבונים (גרם)20.21 6.91
פחמימות (גרם)166
מתוכן סוכרים (גרם)3.85 1.32
שומנים (גרם)31.07 10.63
מתוכם שומן רווי (גרם)16.95 5.8
כולסטרול (מ"ג)192.31 65.79
נתרן (מ"ג)1,218416.86
סיבים תזונתיים (גרם)2.25 0.77
מים (גרם)86.3929.56
ליקופן (מ"ג)1.610.55
ויטמין A (מק"ג)97.7633.44
ויטמין B (מ"ג)3.641.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.11
ויטמין B3 (מ"ג)1.920.66
ויטמין B5 (מ"ג)1.080.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)38.1513.05
ויטמין B12 (מק"ג)0.360.12
ויטמין C (מ"ג)49.3916.9
ויטמין D (מק"ג)0.890.3
ויטמין E (מ"ג)1.640.56
ויטמין K (מק"ג)4.691.6
סידן (מ"ג)393.2134.52
ברזל (מ"ג)1.220.42
מגנזיום (מ"ג)19.146.55
זרחן (מ"ג)104.8835.88
אבץ (מ"ג)0.660.22
אשלגן (מ"ג)344.8117.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.70.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.610.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.540.87
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.40.82

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 44.6% 29% 23.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.91 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.