דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקובות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה פתתה כשרה לפסח
מהמטבח העיראקי באהבה
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה על קליפתם במים ולקרר היטב (אפילו למשך לילה).
  • 2 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שהנוזלים מתאדים. להוסיף את הפטרוזיליה והתבלינים, ולקרר.
  • 2 לגרד את תפוחי האדמה המבושלים במגרדת, להוסיף את החלמון, קמח המצות והתבלינים לפי הטעם, ולערבב היטב.
  • 3 לקחת מתערובת תפוחי האדמה בידיים רטובות על כף היד, למלא בכפית מתערובת הבשר, לסגור לכדור חלק ולהניח בצד כ- 20 דקות.
  • 4 לטגן את הקובות בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון. מתקבלת קובה פתתה מושלמת לחג הפסח.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 31% 24% 41.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב