דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (בלינצ`ס גדולים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בלינצ`ס בשר ופטריות כשר לפסח
מנה ראשונה מושלמת לארוחה - וגם די קלה להכנה!
  • 1 לערבל את כל מצרכי בלילת הבלינצ`ס במיקסר כדקה בלבד ולסנן מגושים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות, להוסיף את הבשר הטחון ולפורר עם מזלג כדי שלא יהיו גושים. להוסיף גם את הפטריות החתוכות.
  • 3 כשהבשר מתחיל לשנות את צבעו - יש להוסיף את התבלינים, לערבב, להסיר מהאש, להוסיף את השום הכתוש, לערבב שוב ולקרר לפני שממלאים.
  • 4 לחמם מחבת עגולה, לשמן (רק בטיגון הראשון) ובעזרת מצקת למזוג מהבלילה למחבת עד שהיא מכסה את כל שטח המחבת (תוך כדי תנועות סיבוביות של המחבת באוויר).
  • 5 לטגן את הבלינצ`ס כדקה מכל צד וישר למלא במלית הבשר, לגלגל ולהניח בתבנית (אם אתם מניחים את הבלינצ`ס אחד על השני בערימה - להפריד בשקית). בשלב זה ניתן גם להקפיא.
  • 6 לטגן את הבלינצ`סים הממולאים והמגולגלים שוב עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום קמח תופח - ניתן לעשות שימוש בקמח תפוחי אדמה + כפית אבקת אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 20.8% 23.7% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב