דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה לפסח
פשטידה טעימה לארוחת הערב בחול המועד פסח
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך, לקלף, לקרר ולמעוך לפירה.
  • 2 לחתוך את הביצה הקשה לקוביות.
  • 3 להקציף את הביצים הטריות מעט, להוסיף לפירה ולהוסיף גם את הביצה הקשה, התבלינים ואבקת האפייה. לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לצקת את התערובת אל תבנית פיירקס משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס לאפייה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 14.3% 22% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב