דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ירק פרסית במחבת (קוקו סבזי)
פלא שהפרסים בריאים כל כך?
  • 1 לקצוץ את כל הירק במעבד המזון (שלא יהיה משחתי, אפשר גם ידנית).
  • 2 לערבב את כל מצרכי הפשטידה יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 לחמם היטב בסיר רחב ועמוק (סוטאז`) את השמן עם הכורכום (חשוב גם לטעם וגם לצבע).
  • 4 למזוג את העיסה לסיר ולטגן על אש גבוהה למשך כ- 10 דקות עד להתייצבות, להנמיך לאש בינונית, לכסות במכסה ולהמשיך לטגן כ- 20 דקות נוספות עד שהעיסה מתייצבת ולא נוזלית.
  • 5 להפוך את הפשטידה בעזרת צלחת לצד השני ולהמשיך לטגן עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון ולבריאות חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 22.7% 19.8% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב