דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (כ- 600 גרם עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות מלוחות ללא גלוטן
לא תוכלו להפסיק לנשנש
  • 1 שמים את כל החומרים לבצק במיקסר עם וו גיטרה ומעבדים עד לקבלת פירורים (ניתן להשתמש במרגרינה חתוכה במקום החמאה, להשתמש בקמח תירס דק).
  • 2 מפסיקים את פעולת המיקסר וממשיכים ללוש ביד עד לקבלת בצק מגובש ונעים (אפשר ללוש מההתחלה ביד).
  • 3 יוצרים "נקניק" שמן, עוטפים בניילון ושומרים במקרר לשעה עד 3 ימים.
  • 4 מחלקים את ה"נקניק" ל- 4 חלקים.
  • 5 כל חלק מרדדים על משטח עבודה, או על נייר אפייה לעלה עבה.
  • 6 מפזרים על חצי עלה את הגבינה המגורדת (ניתן להשתמש גם בגבינת מוצרלה או קשקבל) ומקפלים את החצי הריק עליו. מקפלים שוב, מרדדים לעלה דק, מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום וחותכים בעזרת גלגלת או סכין חדה לריבועים או מלבנים קטנים.
  • 7 אפשר גם לקרוץ צורות בשבלונות של עוגיות.
  • 8 הכי נוח לרדד על נייר אפייה ולשים את הנייר עם העוגיות בתוך תבנית האפייה (אין צורך ברווחים).
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש כ- 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות יפה, בחום בינוני של 180 מעלות.
  • 10 שומרים בכלי סגור היטב. אפשר לשמור בהקפאה.
טיפ למתכון
ניתן לציפוי גם עם פרג, קימל, קצח ועוד.

עדיפות לרסק תפוחים בצנצנת זכוכית, ללא חומר משמר וללא סוכר. העוגיות קריספיות וטעימות להפליא. מספר המנות משוער ואינו מדוייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 28.8% 21.3% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב